WIE ZIJN WIJ?

In 2010 zijn wij gestart als importeur en distributeur van de composters van het Zweedse Joraform AB voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Polen. Sindsdien hebben wij ons assortiment uitgebreid met compostvaten, composteerinstallaties en gerelateerde artikelen van andere fabrikanten ten behoeve van zowel particuliere als zakelijke afnemers.

Wat willen wij bereiken?
Recycling van het organisch afval (zo’n 50% van het totale afval) op locatie levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van het milieu. Wij willen iedereen enthousiast maken voor deze wijze van composteren. Door zelf te composteren wordt de CO2 uitstoot beperkt (geen transportkosten van en naar verwerkingsinstallaties) terwijl de natuurlijke kringloop wordt gegarandeerd. Dankzij onze composters gebeurt dit ook nog eens sneller en schoner dan in de natuur zelf.

Als iedereen meedoet zal er in de toekomst geen plaats meer zijn voor de GFT-kliko. Thuis geproduceerd compost kan gebruikt worden in de eigen woonomgeving en garandeert topkwaliteit (wat je erin gooit, komt eruit). Onze compostmeesters zijn opgeleid en gecertificeerd bij de VLACO in België, waar ze al een flinke voorsprong hebben op dit gebied en zij zullen desgevraagd alle nodige ondersteuning geven om het beste resultaat te bereiken.

De composters zijn te gebruiken door particulieren, restaurants, kinderboerderijen, scholen, volkstuinen enz. Kortom afhankelijk van de vraag bieden wij graag een passende oplossing onder het motto: GROEN,…………..samen doen!