OVER ONS

THUIS COMPOSTEREN, EENVOUDIGE  BIJDRAGE VOOR EEN BETER MILIEU!

Zelf composteren zou een logische, zeer milieubewuste keus zijn om een bijdrage te leveren aan een beter milieu, maar u heeft geen zin in vieze handen, beluchten, omscheppen en dan nog een lange tijd moeten wachten voordat de compost bruikbaar is. Dit kan nu ook anders !

Uw keuken- en tuinafval reduceren en recyclen tot gezonde compost en daarbij ook nog eens uw eigen hoeveelheid afval terugbrengen met zo’n 50%. Geen stinkende groene bak meer, die regelmatig gereinigd moet worden, geen vliegen of ander ongedierte.

De Joracomposter maakt dat composteren leuk wordt! Bijna al uw organisch afval (ook gekookt voedsel) wordt eenvoudig, gemakkelijk en moeiteloos omgezet in compost van topkwaliteit. U weet immers zelf wat u in de composter gooit. En dat is dan klaar in 5-6 weken! Alleen afval toevoegen en de composter ronddraaien. Er zijn geschikte composters voor iedere woon- of werkomgeving en iedereen kan er mee omgaan.

Ons devies is: “alle groene kliko’s het land uit!” 

Dat zal natuurlijk een utopie blijken, maar elke trommelcomposter, die in gebruik genomen wordt, brengt dit streven een stapje dichterbij.

Voor meer educatieve doeleinden of gewoon omdat het een leuk alternatief is kunnen we ook wormenbakken leveren tegen zeer gunstige prijzen. De wormen verteren uw organisch afval tot wormen- of vermicompost wat een zeer rijke compost is. Wormenbakken kunt u overal gemakkelijk kwijt, ook op een balkon.

Eco-Cycle wil zo veel mogelijk mensen enthousiast maken voor het thuis composteren. Bezoek voor uitgebreide informatie ook onze websites www.compostmeester.nl en www.wormenbak.nl